Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ CUP CAKES ΒΑΝΙΛΙΑ

6 ΑΒΓΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
400 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
100 ΓΡ ΝΕΡΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ,ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ.
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΜΑΦΙΝΣ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΑ.
ΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΖΩ ΚΑΤΑ 3/4 ΠΕΡΙΠΟΥ
ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΖΥΜΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΑ ΚΑΨΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14