Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕΡΕΝΤΑΣ

300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
300 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
6 ΑΒΓΑ
300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
150 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
50 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
100 ΓΡ ΓΑΛΑ
200 ΓΡ ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
200 ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΝΑΛΑΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

ΜΕΡΕΝΤΑ

ΓΛΑΣΣΟ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ,ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΤΙΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ,ΚΟΛΛΑΜΕ ΑΝΑ 2.ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΜΕ 1 ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14