Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

SEMIFREDDO ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

10 ΚΡΟΚΟΙ ΑΒΓΩΝ
400 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΜΛ ΚΡΑΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΑΛΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΑ
1 ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΞΥΣΜΑ
400 ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 Κ.Σ. ΤΡΙΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
140 ΓΡ GOLDEN SYROP
270 ΓΡ ΝΕΡΟ
140 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 55 %
7 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ


ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ.ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ,ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΡΥΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΠΑΓΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΗ.ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ GOLDEN SYROP,ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΙΓΜΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14