Μαγειρεύουμε με γνώσεις και φαντασία... H Κουζίνα της ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ και της ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ...

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΚΑΣΕΡΑΚΙ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
200 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΜ
200 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ
500 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
500 ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
4 ΑΒΓΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ,ΛΙΩΝΩ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ.ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ.ΤΡΙΒΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ,ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΝΩ ΦΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΥ.ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14